O nama

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. je sestrinska tvrtka GeoWILD-a d.o.o. iz Zagreba koji je generalni zastupnik za švicarsku tvrku Leica Geosystems koji se bavi proizvodnjom i prodajom mjernih uređaja i opreme za građevinarstvo i geodeziju.

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. vam nudi rabljene mjerne uređaje i opremu iz cjelokupnog programa Leica Geosystems-a po iznimno povoljnim cijenama. Uz svaki instrument dolazi certifikat o ispravnosti i jamstveni list (važeći od 6 mjeseci do 1 godine).

 

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. Vam također osigurava i servis sve kupljene robe i širok asortiman rezervnih dijelova. Za svaki servis se možete narućiti telefonski ili putem e-maila kako bismo izbjegli nepotrebno čekanje i uštedjeli Vaše dragocjeno vrijeme.

 

Sjedište tvrtke Dekris usluge d.o.o. je u Savskoj cesti 144a, Zagreb i možete nas kontaktirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 08,00 do 16,00 h na telefone, a izvan radnog vremena po dogovoru na mobitel ili putem e-maila. Na svaki upit ćemo rado odgovoriti. Veselimo se uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

 

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju

 

Dekris usluge d.o.o.